Tsitsipás en zijn vrienden leven nog lang en gelukkig

tennis, sport, sport equipment

Pok, pok, pok, ‘ahhhh’. Stilte… Pok, pok (met een kreet), pok, pok, ‘ahhh’. Tja, dat is wel ongeveer hoe het voor ons klinkt als je een wedstrijd tennis gaat kijken. Het geluid zal iemand als Stéfanos Tsitsipás in elk geval niet onbekend in de oren klinken. De persoon, met een derde plek in de ATP-ranglijst als hoogste notering ooit, is een veelbesproken tennisser. Niet zo zeer omdat hij zó goed of zó slecht speelt, maar omdat hij een ’turbulent’ liefdesleven heeft. In deze blog zullen we een duik dieper nemen in dat deel van zijn leven, zodat het voor jou ook eens een keer meer dan duidelijk wordt. Maak je nog kans, of toch niet, bedoelen we dan.

Knipperlichtrelatie

Such a shame voor alle fans van Tsitsipás, maar hij heeft toch wel degelijk weer een relatie. Sterker nog, het is iemand met wie hij eerder ook al samen was. Paula Badosa, een bekende Spaanse tennisser, is de gelukkige. Het stel, beide professionele tennissers, kondigde in 2023 voor het eerst hun relatie aan. In mei van 2024 werd echter via een bericht op sociale media aangegeven dat ze weer uit elkaar zouden gaan. Tsitsipás had het uitgemaakt. Hij kon simpelweg de combinatie van een relatie en de druk op zijn presteren op sportief niveau niet meer aan. Het was een moeilijke keuze, maar voelde toen als beste.

Niet veel later, of eigenlijk nog in dezelfde maand, bleek het stel tóch weer bij elkaar te zijn. Badosa had gevraagd hem nog een keer te kunnen zien, waarop Tsitsipás zich realiseerde dat dit de vrouw van zijn dromen was. Je snapt zelf ook wel dat zo’n relatie dan ook publiekelijk wordt besproken. Tsitsipás geeft in elk geval aan dat Badosa een grote positieve invloed op zijn leven heeft gehad en ze ondersteunen elkaar in alles.

Toekomstperspectief

De Olympische Spelen in 2024 eindigden voor Tsitsipás in de kwartfinales. Een mooie prestatie, maar we begrijpen ook goed dat hij misschien wel op meer had gehoopt. In elk geval is hij nu nog geen decennia op het hoogste niveau aan het tennissen, dus wie weet wat de toekomst hem brengt. Wij zouden zeggen, wees gelukkig met je vriendin en tennis de sterren van de hemel. Dan komt het allemaal wel goed!

Conclusie

Paula Badosa mag zich gelukkig prijzen als de ‘vriendin van’. Of staat misschien juist Stéfanos Tsitsipás bekend als de ‘vriend van’. Goed, na een pauze ingelast te hebben in hun relatie, lijkt het er nu toch op dat de liefdespartners elkaar for ever hebben gevonden. We zijn nieuwsgierig of we ooit nog eens gezamenlijke kiekjes op de socials voorbij zullen zien komen, of dat ze hun relatie zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers zullen gaan laten plaatsvinden. Wij zouden, als we hun zouden zijn, voor dat laatste kiezen. Het is immers vrij logisch dat je graag je privacy wil behouden. Nou ja, denk jij ook dat de relatie nooit meer zal stranden?